English

   Deutsch

   FranÁais

Bayens Aluminium B.V is een succesvolle onderneming die meer dan 20 gerenommeerde Europese en Aziatische producenten van non-ferro halffabricaten exclusief vertegenwoordigt.

Vanuit Gameren (vlakbij Zaltbommel) is een enthousiast team van 10 medewerkers actief bezig met de verkoop van o.a. koper, aluminium, messing, brons, titaan in de vorm van profielen, platen, buizen, band en draad.
Wij onderscheiden ons in de markt door flexibiliteit, kwaliteit, compleetheid van het leveringsprogramma en een hechte relatie met zowel onze fabrieken als klanten.

Wij zijn op zoek naar een dynamische, ambitieuze, fulltime accountmanager

Je opdracht
Na een grondige inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het totale resultaat van de aan jou toebedeelde klanten en fabrieken. Je hebt intensief contact met klanten, bezoekt hen regelmatig, ook samen met de contactpersonen van de fabrieken en sluit je jaarcontracten met de klant en fabriek af. Je probeert steeds te komen tot effectieve en efficiŽnte inkooptrajecten. Daarnaast heb je de volledige verantwoording (inkoop en verkoop) voor een specifieke productgroep die wij vanuit het magazijn in Gameren leveren.
Er is een grote diversiteit aan klanten; van handelaren tot grote industriŽle ondernemingen. Jaarlijks stel je een commercieel budget op. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur-eigenaar.

Je uitdaging
Naast het overnemen van de bestaande contacten, ga je actief op zoek naar nieuwe kansen in de markt.
Op termijn zal je ook (samen met de klant) zelf fabrieken gaan bezoeken.

Je profiel
Uit je loopbaan blijkt dat je hart ligt bij de verkoop. Dit is jouw tweede of derde stap in je carriŤre. Je affiniteit met het product kun je onderbouwen.
Aangezien de functie dit van je vraagt, kun je op verschillende niveaus communiceren binnen een technische omgeving.
Je drukt je helder uit in woord en geschrift; je beheerst in ieder geval de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal. Voor de Duitse taal kunnen wij altijd een opfriscursus aanbieden.
Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding. Je werkt momenteel in ieder geval op HBO-niveau.
Je bent, net als je collegaís, niet bang om van alles aan te pakken, zoals dit vaak het geval is binnen kleinere organisaties.

Wij bieden
Een belangrijke, zelfstandige en zeer afwisselende functie binnen een no-nonsense en informele bedrijfscultuur. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.

Ben jij die prestatiegerichte, initiatiefrijke relatiebouwer die wij zoeken? Stuur dan direct jouw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae naar: chantal@kootmetals.nl. Mocht je nog aanvullende vragen hebben over deze vacature, bel dan met Chantal Verheijen: 06 46590620

 

Privacy verklaring  |  disclaimer  |  contact  |  routebeschrijving  |  informatieformulier  |  vacatures  |  leveringsvoorwaarden