English

   Deutsch

   FranÁais

Koot Metals B.V. is een succesvolle onderneming die meer dan 20 gerenommeerde Europese en Aziatische producenten van non-ferro halffabricaten exclusief vertegenwoordigt.

Vanuit Gameren (vlakbij Zaltbommel) is een enthousiast team van 10 medewerkers actief bezig met de verkoop van o.a. koper, aluminium, messing, brons, titaan in de vorm van profielen, platen, buizen, band en draad.
Wij onderscheiden ons in de markt door flexibiliteit, kwaliteit, compleetheid van het leveringsprogramma en een hechte relatie met zowel onze fabrieken als klanten.

Wij zijn op zoek naar een dynamische, veelzijdige fulltime Intern accountmanager

Je opdracht
Je wordt verantwoordelijk voor de ondersteuning van de accountmanagers die regelmatig onderweg zijn. Je informeert klanten en leveranciers, ontvangt aanvragen en vraagt vervolgens offertes aan bij de buitenlandse fabrieken waar Koot Metals agent voor is. Je maakt aanbiedingen aan klanten, ontvangt bestellingen en na opdrachtbevestiging bewaak je de voortgang, tijdige levering en je verzorgt de financiŽle afwikkeling. Tevens ben je verantwoordelijk voor de consignment stock en klant specifieke voorraad. Aangezien we met een relatief klein team werken, wordt van je verwacht dat je je flexibel opstelt ten aanzien van de diverse voorkomende werkzaamheden binnen onze organisatie.

Je profiel
Je hebt een afgeronde beroepsopleiding, minimaal op MBO niveau. Goede beheersing van de Duitse, Engelse en bij voorkeur ook de Franse taal. Je bent bekend met Word, Excel en Outlook. Als persoon beschik je uiteraard over gezond verstand, je kunt gestructureerd en zorgvuldig werken, je denkt in oplossingen en je weet het overzicht en overwicht te bewaren in hectische en vaak wisselende omstandigheden. Je bent klantvriendelijk, alert, neemt initiatief, handelt proactief en hebt een gezonde dosis humor. Je bent creatief en vindingrijk in het meedenken en zoeken naar alternatieve afzetmarkten en je weet wat aanpakken is.

Wij bieden
Een belangrijke, zelfstandige en zeer afwisselende functie binnen een no-nonsense en informele bedrijfscultuur.

Ben jij die proactieve intern accountmanager die wij zoeken? Stuur dan direct jouw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae naar chantal@kootmetals.nl. Mocht je nog aanvullende vragen hebben over deze vacature, bel dan met Chantal Verheijen: 06 46590620
Kijk ook op onze website: www.kootmetals.nl

 

Privacy verklaring  |  disclaimer  |  contact  |  routebeschrijving  |  informatieformulier  |  vacatures  |  leveringsvoorwaarden